Nyugodtabb online játékélmény
Számomra egy online játékplatform kiválasztásánál nem csak a játékok száma számít, hanem az is, hogy mennyire érzem átláthatónak az egész használatot. A Betmatch esetében az első tapasztalataim alapján ez rendben volt. A kezdőoldalon hamar megtaláltam a keresett részeket, és nem kellett sok időt töltenem azzal, hogy rájöjjek, hol vannak a különböző beállítások. Regisztráció előtt átnéztem a rendelkezésre álló információkat, így a betmatch regisztráció bonus lehetőségének feltételeit is ellenőrizni tudtam. Ezt azért tartom fontosnak, mert szerintem minden hasonló ajánlatnál érdemes előbb elolvasni a részleteket, és csak utána dönteni. A játékok közötti váltás gyorsan ment, és telefonon sem éreztem kényelmetlennek az oldalt. Nekem az egyszerűség sokat számít, mert nem szeretem azokat a platformokat, ahol túl sok felesleges elem vonja el a figyelmet. Itt a kezelőfelület inkább praktikusnak tűnt. Az elmúlt időszakban többször visszatértem az oldalra, főleg akkor, amikor rövidebb időre szerettem volna kikapcsolódni. Összességében elégedett vagyok a használhatósággal, és számomra ez volt az egyik legfontosabb szempont.